AGILITY

 

Agility er forhindringsbaneløb med hund. Her er der fart over feltet, når hundene løber gennem tunneller, balancerer på planker, springer over forhindringer af forskellig højde og længde, løber igennem en slalom, balancerer på en vippe mv. Det er ikke uden grund, at Agility kaldes en slags ridebanespringning for hunde.

Da hundeføreren i Agility uden snor skal føre sin hund gennem en bane med mange forhindringer så hurtigt som muligt, kræver det at hunden har god kontrol over sin krop, og at hundeføreren har kontrol over sin hund og med sine kommandoer og ikke mindst sit kropssprog, fortæller hunden, hvad den skal gøre. En god portion lydighed hører derfor også med, hvis hund og fører vil nå noget i denne sportsgren.

Det en god aktivering af hunden og hunden får en masse selvtillid og bliver mere lydig – og så er det rigtig sjovt for både hund og fører.

Hovedfokus:

Hygge og det gode samarbejde mellem hund og ejer, mens vi indøver de forskellige forhindringer. Men vi træner også med henblik på at tage ud til stævner og konkurrencer.

Hvem kan deltage?

Alle der kan kalde sin hund til sig.
Hunde, der er overvægtige, kan desværre ikke deltage

Vil du høre mere så kontakt instruktør Kirsten: 20 77 63 98 

 

Nyheder

Sponsorer