HVALPE-HOLD

Det skal være sjovt at træne med sin hund

Der er tilmelding af nye hvalpe til grundforløb, den første lørdag i hver måned.

På hvalpeholdet i DcH Ørsted lægger vi vægt på, at den lille hvalp, der er ankommet til familien, skal blive en dejlig familiehund de næste mange, mange år.Hvalpene lærer først og fremmest at lære. Og vi har meget fokus på forskellige måder at belønne på. For at få en god start har vi inddelt hvalpe i 2 hold:

Hvalpehold 1 (For helt nye hvalpe) træner lørdage kl. 10.00-11.15 (grundforløb). Hvalpehold 2 (Fortsætterhvalpe fra hold 1) træner lørdage kl. 11.30-12.45.
Instruktør: Thomas og Søs

Belønningsbaseret træning

I Ørsted træner vi ved hjælp af positive metoder. Det betyder kort sagt, at vi har stor fokus på belønning. Vi ved, at vores hunde kun vil arbejde, hvis de får noget for det, og vores eneste mulighed for at fortælle hunden, at det den har gjort er forkert – er ved at tilbageholde belønningen.

Indhold

På hvalpeholdene arbejder vi med forholdet mellem ejer og hvalp. Vi har fokus på kontaktøvelser, indkald og det at kunne gå i slap line. Vi lærer hvalpene at slappe af, at kunne blive håndteret af fremmede mennesker og lære at hilse på fremmede hunde.
Vi arbejder naturligvis også med øvelser som stå, sit, dæk, bæreøvelser og næseøvelser. Træningen vil også omfatte træning med både target og platform.
Træningen består af en blanding af praksis og teori. Hvalpene kan ikke holde koncentrationen i en hel time, men det kan menneskene godt, så derfor bliver den praktiske træning krydret med teori om bl.a. hundens udvikling, hundesprog, adfærdsproblemer, almindelige sygdomme og indlæringsprincipper.

Hvalpehold - vi har også plads til dig

Har du fået hvalp? Så skynd dig at komme i gang med træningen. Jo hurtigere du starter, jo lettere bliver det. Hvalpetræningen er åben for alle hvalpe fra 8 uger. Hvalpen skal være vaccineret og have den almindelige ansvarsforsikring.

Hvis du kunne tænke dig en plads på holdet, hører vi gerne fra dig allerede nu. Det er på 6 moduler hvor vi gennemgår basic træning, belønning og hundehold generelt på et niveau hvor alle kan være med.

Du kan skrive direkte til bestyrelsen på bestyrelse@dch-oersted.dk

Vi tilbyder to Hvalpehold i Ørsted. Da vi har løbende tilmelding, har vi et hold, hvor alle nye hunde skal begynde, så vi er sikre på, at alle har basic viden om hund og træning. Hold 1 Begynder er for alle nye hvalpe og utrænet hunde. Hold 2 - her kommer hvalpene op efter at have taget modul 1.

Er du interesseret?? Så lad os vide det allerede nu. Der er åbent for tilmelding hele året, og jo før I kommer i gang, des nemmere bliver det. Nye medlemmer og interesserede er velkommen til at kontakte Thomas på tlf. 40441646  inden I møder op.

Se endvidere video præsentation her;  https://youtu.be/VF8DmAvB9Js 

 


 

Nyheder

Sponsorer