B-HOLD

Indhold i træningen:

B Holdet er for B hundefører
Det kan være en C hund, der har optjent nok til at blive B hund eller hundefører, som er B hundefører med en hund, som bliver trænet til en B prøve. 
Der er intet krav om at du stiller til prøve – men det er udgangspunktet. Og ønsker du at gå til konkurrence, vil jeg hjælpe alt det jeg kan med at du og din hund får de nødvendige færdigheder.

På B holdet træner vi, som resten af DcH Ørsted efter de positive principper – frivillig indlæring. Du skal kunne være selvhjulpen og træne selv, da jeg kun kan være et sted ad gangen. 

Jeg forventer du træner seriøst også derhjemme i løbet af ugen.
 
Træning i små sekvenser / delmomenter og nørderi for korrekthed i udførelsen. Den gode relation mellem fører og hund. Vi skal have fundet tænd/sluk knappen på hundene, så der kan også forekomme vild leg. Vi skal have hunde som vil lege og som kan begejstres!


Træningen sker på pladsen ved klubhuset i Ørsted, men du og din hund skal selvfølgelig også kunne arbejde sammen andre steder end på træningspladsen, så derfor vil træningen også kunne foregå f.eks. i skoven, parken eller i byen.

B holdet træner lørdage fra kl. 08.30 

Har du lyst at høre mere, så kontakt Thomas

Instruktør:  Thomas Krøjer
Mobil: 40 44 16 46  

Nyheder

Sponsorer