Bestyrelsesformand
Bodil Fur
Præsentation
Bodil Fur
Jeg er så heldig at have været medlem af Ørsted DcH i 10 år. Startede i januar 2010 med min daværende næsten 1,5 år gamle hund. Jeg havde aldrig gået til træning før, så det var en helt ny verden, der åbnede sig for mig. Og sikke en verden - man bliver jo aldelse bidt af det.
Jeg har siden trænet hund, nu min 2. hund -Marley, en blanding af labrador og schæfer. Vi træner på C-holdet om lørdagen og klikker-træning om onsdagen. Vi elsker at komme i klubben
Kom ind i bestyrelsen i 2011, blev næstformand i 2013 og har været formand siden november 2015. Bestyrelsesarbejdet ligger mig meget på sinde, det at være med til at skabe de bedste rammer for vore instruktører og medlemmer betyder meget for mig. For vi har en dejlig klub med super engagerede instruktører og en god bestyrelse med et rigtig fint samarbejde. I fællesskab trækker vi alle på hamlen og får tingede til at lykkedes, store som små. 
Vel mødt i vores hyggelige klub
Se hele beskrivelsen
Kasserer
Kirsten Bødker
Præsentation

Jeg har været medlem af DcH Ørsted siden 2006, hvor jeg startede med min første hund Samson.

Jeg blev hurtigt bidt af en ”gal” hund og kan nu slet ikke forestille mig et liv uden hund eller sammenholdet og glæden, jeg oplever, når jeg møder op i klubben.

Jeg har været klubbens kasserer siden 2008. En post, jeg er meget stolt over at bestride.

Siden 2008 har jeg været instruktør på vores agility hold. Fra 2013 har jeg også været instruktør eller medinstruktør på vores hvalpehold og familiehundehold. I øjeblikket instruerer jeg familiehundeholdet og vores agility hold.

Jeg træner agility med min nuværede hund, Batmann, og vi tager rigtig tit ud til konkurrencer i Jylland. Det synes jeg også er super hyggeligt.

Se hele beskrivelsen
Næstformand
Jens Jørgen Pedersen
Præsentation
Se hele beskrivelsen
Bestyrelsesmedlem
Susie Bojer
Præsentation
Susie Bojer
 
Jeg er 54 år og indtrådte i bestyrelsen i november 2018. Jeg har trænet hund (vores første) i DCH Ørsted siden sommeren 2016. Hunden er en tæve ved navn Ofelia, og er af blandingsracen Maltalier (halvt Malteser og halvt Cavalier King Charles Spaniel). Vi har både været på hvalpehold, agilityhold, familiehold, C-hold og klikkerhold, og her i 2019 fik Ofelia sit første kuld hvalpe med en Bichon Havanais som far til hvalpene.
Det vigtigste for mig er, at vores klub er for alle begyndere, øvede og nørderne. Vi har en dejlig, lille lokal klub, hvor vi er meget sociale, både med og uden hund. Og humøret stiger altid en tak, når vi har været i klubben.
 
Se hele beskrivelsen
Henrik Christensen
Præsentation
Se hele beskrivelsen

Nyheder

Sponsorer