KLIKKER-HOLD

 
Når din hund er betinget på klikkeren, så bliver den en vigtig del af træningen. Hunden vil arbejde for at få klikket, som for den er en stensikker udløsning af BELØNNING.
Belønningen er varieret med godbid, leg, berøring, alt efter hvad vi arbejder med, og hvad der er rigtigt for hunden lige nu.

Klikkeren stiller til gengæld krav til dig som hundefører, du bliver bevidst om belønning og timing i træningen, og du bliver skarp på at planlægge egen træning. Kriterier, positiv og negativ forstærkning, samarbejde og sparring er en vigtig del af træningen.

På klikkerholdet arbejder I sammen parvis, der vil være små træningspas. I skal skiftes til at være på med hund, mens den anden hund får en pause i bilen.
I vil arbejde med grundfærdigheder ”the Canis way” ved frivillig positiv indlæring. Der er fokus på færdig lydighed til konkurrencebrug, og du skal ha god tålmodighed, for vi går først videre når det grundlæggende er på plads. Du skal som hundefører elske at være i proces. Alt det grundlæggende baglænskæder vi, og dermed opnår vi meget sikre øvelser.

Klikkertræning er rigtig mange ting, og også shaping + vi skal arbejde med en masse små sjove øvelser, hvor det er hunden som ”finder på og tilbyder”.

Holdet er for alle uanset niveau, du skal blot ha lyst til at anvende klikkeren som værktøj i træningen.
Der er plads til max. 8 hunde på holdet. 

Tidspunkt for træningen: onsdage kl. 18.30 - 20 

Instruktør: Aase Bøgedal Troeslgaard
Mobil: 61 77 80 49  Nyheder

Sponsorer